Renovering under påsken

God eftermiddag alla läsare! Det är inte långt kvar på arbetsdagen nu och jag tror minsann att det finns någon mer än mig där ute som har tagit ledigt imorgon för att fira in helgen lite extra tidigt. Hemma hos mig i Helsingborg blir det inte så mycket firande utan jag har snarare tagit ledigt för att påbörja och förhoppningsvis hinna klart med min renovering under ledigheten, på fem dagar kommer jag hinna med en hel del så med lite tur så hinner jag nog njuta lite också. Renovering kanske vissa av er tänker och drar en djup suck, då ska ni veta att ni är inte ensamma om det heller, jag har velat fram och tillbaka nu i snart två veckor men till slut har jag bestämt mig för att det är lika bra att få det överstökat. Så nu kör vi, arbetskläderna ligger hemma på sängen och väntar på mig. Frugan var inte så sugen på att hjälpa till med renoveringen så hon har tagit barnen och åkt iväg till sommarstugan, så jag blir kvar ensam här i Helsingborg. Men det är nog lika bra tänker jag, då kan jag göra saker och ting i min egna takt samt bara fokusera på renoveringen. Jag hade tänkt att göra lite förändringar med vårat sovrum och även med barnens rum, vi behöver nya garderober så jag tänkte riva ut de gamla. Dessutom så tänkte jag bygga lite hyllor på väggarna så att man kan ställa teven där istället för att ha den på byrån, den där byrån och jag har haft några duster på nätterna. Jag tenderar till att väldigt ofta lyckas slå tårna i byrån och jag tror de flesta av er vet om den smärtan som kommer, när det händer dagtid så tror jag att hela Helsingborg hör mig vråla. Där slog klockan fyra och det betyder att jag kan stämpla ut för denna veckan, ha det gott!