Planer som involverar en golvläggare

Hej där! Nu har jag storslagna planer som jag vill att ni lyssnar på. Dessa planer involverar en golvläggare som i så fall behöver komma hem till mig på Södermalm och jag ska alldeles strax förklara varför. En del av er har följt bloggen här länge och vet om att jag för något år sedan lämnade glesbygden för att bege starta ett nytt kapitel i storstaden och det hela slutade då med just Södermalm. Hittills kan jag bara säga att jag är otroligt nöjd med Stockholm som stad, men Södermalm är ju något utöver det vanliga. Stämningen som är här på söder är så avslappnad, även fast det bor flera tusen människor på en relativt liten geografisk yta. Nej jag trivs verkligen på Södermalm och i Stockholm, att flytta hit är något av det bästa beslutet jag gjort. Min lägenhet är på 50 kvadrat och ligger bara ett stenkast från Medborgarplatsen, så det är ett riktigt bra läge med mycket trevliga restauranger och nära till tunnelbanan. Angående mina planer som jag nu har då. Med tanke på att jag trivs så bra här så kommer jag nog bo i min lägenhet i väldigt många år framöver så därför funderar jag nu på att påbörja en fas med renoveringar. Jag har hittat en parkett som kan tänkas passa i lyan så nästa steg är i så fall att kontakta en golvläggare som kan tänkas hjälpa mig att lägga nytt golv. Visst det är inte jättesvårt att göra det själv och det är inget fysiskt tungt arbete så sätt, men ska jag ändå göra något så är det lika bra att det utförs av en riktig golvläggare. Detta är steg ett i min renovering, den har sammanlagt tre steg men jag tänkte faktiskt hålla på de andra två tills vidare så får ni läsa om dem i något annat blogginlägg.